Waarom je niet zonder een ledikant en commode kunt in een kinderkamer

Wanneer je op zoek bent naar meubels voor in een babykamer kom je al snel uit bij een ledikant en commode. Deze twee dingen zijn echt essentieel voor in een kinderkamer. Zonder kun én wil je zeker niet. Waarom je niet zonder een goed ledikant en handige commode kunt in een kinderkamer, daar hebben wij van Kinderkamerinstijl.nl een artikel over geschreven. En leuk om te weten: je kunt voor allebei de producten in onze Kinderkamerinstijl.nl webshop slagen.

Reden 1: waarom je niet zonder een ledikant en commode kunt

We beginnen bij een ledikant. En bedje voor een baby is hartstikke belangrijk. Hij of zij zal hier in de nacht lekker gaan slapen en overdag natuurlijk ook de nodige dutjes in doen. Wanneer je een ledikant of commode zoekt is het bij allebei de dingen belangrijk dat ze comfortabel zijn. Denk bijvoorbeeld bij een ledikant aan een open of gesloten hoofd- en voeteneinde en zitten er nog handige lades onder het ledikantje? Op deze manier heb je gelijk een kleine baby kast erbij en die extra ruimte kan zeker handig zijn.

Reden 2: waarom je niet zonder een ledikant en commode kunt

aast dat een ledikant een echte musthave is, kun je ook zeker niet zonder baby commode. Je kindje zal heel wat uren op deze commode liggen. Niet alleen gaat hij of zij hier verschoond worden, maar ook worden er heel wat nieuwe pakjes aangedaan. Voor jou geldt hetzelfde, jij staat hier ook heel wat uren achter. Fijn is het dus als een commode de juiste hoogte is en dat de commode ook nog eens stevig is. Op zoek naar een stevige commode? Dan is een brocante commode misschien iets voor jou. Wij hebben die ook in ons assortiment. 

Handige tips voor een ledikant en commode in een kinderkamer

Een ledikant en commode zijn dus een echte must in een kinderkamer. Hierbij nog wat handige tips waar je zelf misschien nog niet aan hebt gedacht.
x Zet een ledikant en commode vlakbij elkaar. Dit is hartstikke handig en scheelt je heel wat getil. Dit gaat zeker zwaarder worden als jouw kleintje zwaarder wordt. Ook is het handig als je een kast onder je commode hebt, waarin je dingen als luiers en doekjes hebt die je gemakkelijk kunt pakken. 

Een ledikant en commode bestel je gemakkelijk bij Kinderkamerinstijl.nl

Heb je in onze webshop een mooi ledikant en commode gezien? Dan kun je deze gemakkelijk bestellen. Wij zorgen ervoor dat je de bestelling de volgende dag al in huis hebt, mits je voor 15.00 uur de bestelling hebt geplaatst. Wil je liever eerst de meubels zien? Je bent ook welkom in onze showroom in Soest. Bel wel eerst even om een afspraak te maken.

 

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief & ontvang 10% korting* op je volgende aankoop.
Daarbij blijf je op de hoogte van exclusieve aanbiedingen van de nieuwste, hipste spulletjes voor in de kinderkamer!
Wij gebruiken cookies om het winkelen bij Kinderkamer in Stijl gemakkelijk te maken. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies.