kinderbed

kinderbed

Kinderbedden

Kinderbedden online shoppen doe je bij dé webwinkel voor kinderkamers. Bij Kinderkamerinstijl.nl zijn we er trots op dat we al jaren gespecialiseerd zijn in alle denkbare kinderbedden. We bieden dan ook een ruim assortiment voor kinderen van alle leeftijden. Denk aan een hip Bopita bed voor je kleine die de wieg en het ledikant ontgroeid is. Of een Timzowood jongensbed van sterk en stoer hout voor ‘grote’ jongens. Je vindt hier ook Camilla Collection kinderbedden, brocante kinderbedden, kwaliteitsbedden van ons eigen merk op het gebied van kindermeubels en daarnaast kindermatrassen en lattenbodems.

Betaalbare kinderbedden

Ben je op zoek naar een luxe en toch betaalbaar kinderbed, dan kun je bij ons rustig rondkijken op elk moment van de dag, wanneer het jou uitkomt. En schroom niet om contact met ons op te nemen voor al je vragen over peuterbedden en kinderbedden. Het is absoluut een bijzonder moment als je mini me van de babykamer verhuist naar een eigen slaapkamer en naar een bed voor ‘grote’ kinderen. Dat wil je helemaal goed doen en we voorzien je dan ook graag van advies. Dat doen we per e-mail, telefonisch en ook persoonlijk in onze showroom te Almere.

6 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

6 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Kinderbedden o.a. van Timzowood

Nog meer weten over de inrichting van de kinderslaapkamers? Op de productpagina van elk kinderbed vind je meer informatie over de bezorging, montage en het onderhoud van de kinder bedden, die allemaal een prima garantie hebben. Met de kwaliteit van onze houten kinderbedden zit het sowieso wel snor, omdat alle bedden gemaakt zijn van massief grenen hout. De Camilla Jolie Collection kinderbedden zijn zelfs met de hand vervaardigd en daarom uniek. Het hout van deze bedden heeft een zichtbare nerf en knoesten, waardoor de nieuwe kinderbedden toch een beetje een klassieke, doorleefde uitstraling hebben. Houd je hier niet zo van, kijk dan vooral eens bij de dromerige Bopita kinderbedjes of bij de pittige kinderbeddenlijn van Timzowood

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief & ontvang 10% korting* op je volgende aankoop.
Daarbij blijf je op de hoogte van exclusieve aanbiedingen van de nieuwste, hipste spulletjes voor in de kinderkamer!
Wij gebruiken cookies om het winkelen bij Kinderkamer in Stijl gemakkelijk te maken. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies.