commodes

commodes

Commode

Bij het online winkelen voor de babykamer komt de commode op een gedeelde eerste plek met de wieg. Als moeder kun je immers niet zonder een goede, mooie babycommode waarop je je kleintje kunt verschonen en aankleden. Bij Kinderkamerinstijl.nl vind je een ruim aanbod van nieuwe, houten commodes die stuk voor stuk een ware aanwinst voor op de slaapkamer van je baby vormen.

Als de kleine spruit toe is aan een peuterkamer nemen de meeste ouders ook afscheid van bijvoorbeeld de commode. Maar dat hoeft helemaal niet! Die prachtige commode kan ook nog dienst kan doen als kast voor speelgoed of kleding op de kleuter/kinderkamer. 

5 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

5 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Houten commodes

Net als voor al onze andere babykamermeubelen geldt voor de commodes bij Kinderkamerinstijl.nl dat er voor elk wat wils is. Of je de babykamer nu wilt inrichten met een brocante commode of juist met een landelijke stijl, je slaagt gegarandeerd. En… je bent er ook van verzekerd dat je een unieke commode aanschaft, die niet in alle babykamers van Nederland te vinden is. Zo zijn alle Camilla Jolie Collection commodes met de hand vervaardigd van puur, massief hout. Met hout nerven die bij elke commode weer op een andere plek zitten. Houd je meer van glad hout, dan ligt je hart misschien meer bij de Bopita Belle commode of de Bopita Charlotte commode.

Advies baby uitzet & commodes

Weet je het allemaal nog niet zo goed met de babykamer en kun je wel wat advies gebruiken? Daarvoor kun je ook 24 uur per dag en 7 dagen per week bij ons terecht. In deze webshop kun je lekker winkelen voor de baby uitzet, maar ook je vragen stellen. Dat kan telefonisch, per e-mail of persoonlijk. Kom gerust bij onze showroom in Soest langs.

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief & ontvang 10% korting* op je volgende aankoop.
Daarbij blijf je op de hoogte van exclusieve aanbiedingen van de nieuwste, hipste spulletjes voor in de kinderkamer!
Wij gebruiken cookies om het winkelen bij Kinderkamer in Stijl gemakkelijk te maken. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies.