De leukste kleuren voor een commode en kast voor de kinderkamer

Ben je al wat inspiratie op aan het doen voor een commode en kast voor de kinderkamer? Dan kom je waarschijnlijk ook bij heel veel verschillende kleuren uit. Was het vroeger best normaal om standaard kleuren zoals wit of bruin te gebruiken voor de meubels, tegenwoordig mag dat allemaal net even wat anders dan anders. Denk hierbij aan opvallende kleuren waar je in eerste instantie misschien niet aan zou denken, maar die uiteindelijk hartstikke leuk staan op een kinderkamer.

Een commode en kast voor de kinderkamer in de kleur mint

Naast geel is ook mint een trendy kleur. Net zoals geel kun je de kleur mint ook verwerken in een kinderkamer voor zowel een jongetje als een meisje. Mint is een frisse kleur en kun je makkelijk combineren met verschillende kleuren hout en wit. Dus mocht je een commode en kast voor de kinderkamer in deze kleur willen, dan is dat zeker een aanrader. Wij hebben in onze webshop een mooie brocante commode in de kleur mint staan. Neem zeker even een kijkje.

Bestel een commode en kast voor de kinderkamer bij Kinderkamerinstijl.nl

Ben je op zoek naar een mooie commode en kast voor de kinderkamer en wil je eens wat anders dan anders? Wij hebben in onze webshop ook leuke commodes en kasten staan in verschillende leuke kleuren. Denk hierbij aan de kleur roze, de kleur mint en de rustige kleur wit. Je kunt een kast en commode gemakkelijk bestellen in onze webshop.

Liever eerst even de commode en kast voor de kinderkamer in het echt zien in onze showroom? Je bent natuurlijk van harte welkom. Bel eerst wel even om een afspraak te maken, zodat we alle tijd hebben.

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief & ontvang 10% korting* op je volgende aankoop.
Daarbij blijf je op de hoogte van exclusieve aanbiedingen van de nieuwste, hipste spulletjes voor in de kinderkamer!
Wij gebruiken cookies om het winkelen bij Kinderkamer in Stijl gemakkelijk te maken. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies.