Alles over een brocante baby commode in een kinderkamer

Zijn jullie op zoek naar een mooie brocante baby commode voor in de babykamer? Dan ben je aan het juiste adres bij Kinderkamerinstijl.nl. Wij hebben in ons assortiment heel wat commodes in deze populaire stijl. En misschien leuk om te weten: ze zijn allemaal handgemaakt. Dus wanneer je bij ons een brocante baby commode aanschaft heb je een uniek stuk te pakken. In dit artikel geven we je informatie over een brocante commode en leggen we je uit waarom een brocante commode voor een baby zo handig en leuk is.

Een brocante baby commode is stevig

Een brocante baby commode is ontzettend stevig. Bij Kinderkamerinstijl.nl is deze baby commode gemaakt van een stevig houtsoort. Op deze manier hoef je niet bang te zijn dat je baby wanneer hij of zij is geboren op een gammele commode ligt. Doordat de commodes bij ons handgemaakt zijn zorgen wij persoonlijk ook voor het in elkaar zetten. Wij geven hier net zo veel aandacht aan als aan het maken van een mooie commode voor de kinderkamer.

Een brocante baby commode past bij iedere stijl

Met een brocante commode kun je werkelijk alle kanten op. Het past in een stoere kamer voor jongens, maar ook gemakkelijk in een schattige kamer voor meisjes. Verder kun je zo’n brocante baby commode gemakkelijk combineren bij elke stijl en kleur. De commodes die bij ons worden verkocht zijn ook in verschillende kleuren beschikbaar, op deze manier vind je snel iets passends voor in jouw babykamer.

Een brocante baby commode is duurzaam

Wanneer je een voor een babykamer een commode uitzoekt dan is het helemaal geen gek idee om een brocante baby commode uit te zoeken. De commodes van Kinderkamerinstijl.nl zijn namelijk hartstikke duurzaam. Ze worden van een sterk houtsoort gemaakt zodat je er jarenlang mee kunt doen. Ook zijn de commodes multi-inzetbaar. Het is namelijk een commode en kast in één. Op deze manier kun je wanneer je geen commode meer nodig hebt voor jouw kleintje het zo omtoveren in een kast.

Brocante baby commode bij Kinderkamerinstijl.nl bestellen

Zijn jullie voor de babykamer nog op zoek naar een brocante baby commode? Wanneer je de webshop van Kinderkamer in stijl bekijkt zie je in één oogopslag allerlei mooie brocante commodes staan. Deze commodes uit onze eigen Camilla Collection zijn door onze meubelmakers met de hand gemaakt.

Wil je liever eerst de brocante baby commode bij ons in de showroom bewonderen? Ook dat kan, je bent van harte welkom van maandag tot en met vrijdag. Wil je wel eerst even bellen? Dan zorgen wij dat we tussen het maken van de meubels even wat tijd inplannen om je alles te laten zien.

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief & ontvang 10% korting* op je volgende aankoop.
Daarbij blijf je op de hoogte van exclusieve aanbiedingen van de nieuwste, hipste spulletjes voor in de kinderkamer!
Wij gebruiken cookies om het winkelen bij Kinderkamer in Stijl gemakkelijk te maken. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies.