Kies bewust en investeer in de toekomst

 

Kies bewust voor een duurzame kinderkamer en investeer in de toekomst!

 

Hoe maak je de juiste beslissingen bij het aanschaffen van een Kindemeubel? Er worden veel meubels verkocht in allerlei soorten kwaliteit en in verschillende prijsklasse.

 

In de babykamer neemt een kinderkast en commode vaak een belangrijke plek in. Bewuste consumenten kopen steeds meer maatschappelijk verantwoorde producten. Het hergebruik van meubels en toepassing van hout, leder en andere gerecycleerde materialen. Zo dragen we ook een steentje bij aan het milieu.

 

Zoek je naar duurzaamheid, kijk dan naar meubels waar je nog jarenlang plezier hebt van je investering. Als de kleine spruit toe is aan een peuterkamer nemen de meeste ouders ook afscheid van bijvoorbeeld de commode. Maar dat hoeft helemaal niet! Die prachtige commode kan ook nog dienst kan doen als kast voor speelgoed of kleding op de kleuter/kinderkamer.

 

Kies je voor een duurzaam meubel denk dan aan materialen zoals kwaliteitshout, deze hebben vaak een langere levensduur. Zo lang zelfs, dat het meubel altijd zijn dubbele functie blijft houden. Zo’n kastje is ook heel geschikt als meubel in de gang of slaapkamer van de ouders. En je kunt er ook nog voor kiezen om hem te schilderen in een ander kleurtje. Je kijkt dan op een andere manier naar een meubel en zo geef je het een 2de leven.Gepubliceerd in: Tagged:
Camilla Jacobs

Camilla Jacobs

Kinderkamerinstijl.nl is het online warenhuis voor bijzondere én betaalbare producten op het gebied van Wonen & Leven met kinderen. Kinderkamerinstijl.nl is in 2008 opgestart door Camilla Jacobs.
Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief & ontvang 10% korting* op je volgende aankoop.
Daarbij blijf je op de hoogte van exclusieve aanbiedingen van de nieuwste, hipste spulletjes voor in de kinderkamer!
Wij gebruiken cookies om het winkelen bij Kinderkamer in Stijl gemakkelijk te maken. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies.