6x tips voor de aanschaf van een commode

 

Krijg je net een baby’tje dan wil je natuurlijk de juiste beslissing maken bij de aanschaf van een commode. Bekijk hier onze 6 tips: 

 

TIP 1

Voor de veiligheid moeten de randen en hoeken afgerond zijn, zodat er geen scherpe punten aan zitten.

 

TIP 2

Check of de commode een glad oppervlak heeft dus makkelijk is te reinigen, voor toekomstige luierongelukjes en geknoei van zalfjes. Belangrijk is dat je je pasgeboren baby’tje op en frisse schone commode verzorgt.

 

TIP 3

Een groot werkblad is handig voor het aankleedkussen, kleertjes en mandje met verzorgingsartikelen. Ga uit van 35 cm breed en 65 cm lang. Let er op dat het kindermeubel stevig en stabiel is, zodat je kindje er ook op kan zitten tijdens de verzorging als het groter is.

 

TIP 4

Let ook vooral op voldoende opbergruimte; je hebt al veel spullen zoals luiers, slaapzakken en andere toiletartikelen. Opbergruimte is erg waardevol en fijn om alles bij de hand te hebben.

 

TIP 5

Een minimale hoogte van 90cm is prettig om je kleintje te verzorgen. En het is fijn als je een beetje met je voeten onder de commode past bij het verzorgen van de baby.

 

TIP 6

Het design van de commode speelt ook een belangrijke rol. Bedenk je ook dat je pasgeboren baby’tje gaat groeien en de commode mee kan groeien in de kamer, zodat je er niet te zelf op uitgekeken raakt. De commode zal ook nog gebruikt worden voor een volgend kindje op komst of krijgt een nieuwe functie in de kamer zoals bijvoorbeeld een speelkast.

 

De commodes uit de Camilla Collection zijn voorzien van een eigentijds en tijdloos ontwerp, zodat ze later ook prima dienst kunnen doen als opberger. De commodes zijn gemaakt van puur, massief hout en gaan jaren mee. Ideaal!

 

 Gepubliceerd in:
Camilla Jacobs

Camilla Jacobs

Kinderkamerinstijl.nl is het online warenhuis voor bijzondere én betaalbare producten op het gebied van Wonen & Leven met kinderen. Kinderkamerinstijl.nl is in 2008 opgestart door Camilla Jacobs.
Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief & ontvang 10% korting* op je volgende aankoop.
Daarbij blijf je op de hoogte van exclusieve aanbiedingen van de nieuwste, hipste spulletjes voor in de kinderkamer!
Wij gebruiken cookies om het winkelen bij Kinderkamer in Stijl gemakkelijk te maken. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies.