De beste plek in een babykamer voor een commode

Is het tijd om de babykamer in te richten en zijn jullie op zoek naar de beste plek in een babykamer voor een commode? Naast dat het misschien wel even passen en meten is, zijn bepaalde plekken voor een commode in een babykamer ook geschikter dan andere plekken. In dit artikel hebben we voor de nieuwe, of niet zo nieuwe ouders op een rijtje gezet wat de beste plek is in een babykamer om een commode neer te zetten.

Handige plek in een babykamer voor een commode: vlak naast het bedje

Wanneer jouw kleinetje een dutje doet in een ledikant is een commode in de buurt altijd handig. Je kunt op deze manier gemakkelijk jouw baby van ledikant naar commode overhevelen om te verschonen of nieuwe kleertjes aan te doen. Op deze manier hoef je niet te ver te lopen en heb je alles binnen een meter voor elkaar. Zeker wanneer jouw baby klein is, is het fijn om in een babykamer een commode en ledikant vlak naast elkaar te hebben staan.

Handige plek in een babykamer voor een commode: vlakbij een kast

Zoals we hierboven al schreven is in een babykamer een ledikant en commode vlakbij elkaar het handigste, maar we moeten ook zeker een kast niet vergeten. Het is ook handig om in een babykamer een commode vlakbij een kast te hebben staan, of misschien is een baby commode en kast in één wel iets voor jou? Op deze manier hoef je alleen maar te bukken om nieuwe kleertjes te pakken en raak je jouw kleintje geen seconden uit het zicht.

Handige plek in een babykamer voor een commode: verder van het raam

Naast een kast en een ledikant in de buurt is het ook handig wanneer in de babykamer een commode wat verder van het raam af staat. Op deze manier ligt jouw kleintje wanneer je het raam even open hebt om te luchten nooit in de tocht en zo hoef je ook niet bang te zijn dat hij of zij verkouden wordt of nog erger: ziek wordt. Daarnaast hoef je ook niet bang te zijn dat jouw kleintje het tijdens het verschonen of aankleden koud krijgt. 

Nog op zoek voor de babykamer naar een commode?

Zijn jullie nog op zoek naar een mooie commode voor in de babykamer? Neem dan zeker een kijkje in de collectie van onze leuke webshop Kinderkamerinstijl.nl. Wanneer je op zoek bent voor de babykamer naar een commode is het leuk om te weten dat de commodes van ons eigen label Camilla Collection volledig met de hand zijn gemaakt. Op deze manier heb je een one of a kind commode staan in de kinderkamer van jouw toekomstige kindje.

Maak de babykamer met deze commode helemaal af

Ben jij verliefd geworden op de commodes van Kinderkamerinstijl.nl? Dan kun je in de webshop gemakkelijk een bestelling plaatsen. Wil je liever eerst een kijkje komen nemen bij ons in de showroom? Ook dat kan. Vergeet dan niet eerst contact met ons op te nemen, dan zorgen wij dat we tussen het maken van de meubels door tijd vrijmaken voor je.

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief & ontvang 10% korting* op je volgende aankoop.
Daarbij blijf je op de hoogte van exclusieve aanbiedingen van de nieuwste, hipste spulletjes voor in de kinderkamer!
Wij gebruiken cookies om het winkelen bij Kinderkamer in Stijl gemakkelijk te maken. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies.