Waar je aan moet denken als je een baby commode en kast in één wil kopen

Wanneer jullie binnenkort misschien wel voor de eerste keer een kindje krijgen is het handig om te weten waar je allemaal aan moet denken wanneer je een baby commode en kast in één aanschaft. Het is allemaal al spannend genoeg en je wil natuurlijk wel het juiste doen. Zeker wanneer het jullie eerste spruit gaat worden is het handig om nog een kleine checklist te hebben waaraan je moet denken en wat daarnaast erbij misschien wel heel erg leuk is.

Waarom is een baby commode en kast in één zo handig? 

Wanneer je op je baby uitzet kijkt is het naast een bedje, ook altijd handig om een commode aan te schaffen. Deze twee dingen zijn het belangrijkste van de hele uitzet. Waarom een aparte baby kast als je ook een baby kast en commode in één kunt aanschaffen. Zo sla je automatisch twee vliegen in één klap. Een commode voor de babykamer is zoals we net al zeiden dus een echte must, maar wanneer jouw kleintje niet zo klein meer is denk je vaak: ‘Wat moeten we met dat ding?’. Wanneer je een commode en kast in de babykamer gecombineerd hebt dan zit je niet met deze vraag. Je haalt in dit geval gewoon het aankleedkussen er vanaf, zet er wat leuke accessoires op en doet er speelgoed in en voilà, een leuke kast is eenvoudig gecreëerd. 

Baby commode en kast in één: de eerste tip waar je aan moet denken 

Ga altijd voor een baby commode en kast in één die hoog genoeg is voor zowel jezelf als je partner. Wanneer jullie veel verschillen in lengte kan dit nog een uitdaging worden, neem dan vooral de lengte aan van degene die de baby het meest gaat verschonen. Het is namelijk vervelend als je elke keer moet bukken als je bezig bent om je kindje een nieuwe luier om te doen of een nieuw pakje aan te doen. Op deze manier kun je gemakkelijk rugpijn krijgen en dat is natuurlijk niet de bedoeling. Hou dus rekening met de hoogte, ga er gewoon eens voor staan en oefen wat.

Baby commode en kast in één: de tweede tip waar je aan moet denken

Wanneer je een commode in de kinderkamer zet is het handig als je genoeg ruimte hebt op de bovenkant. Niet alleen voor een aankleedkussen, maar ook is het fijn als je ernaast nog handige dingen zoals bijvoorbeeld babydoekjes, talkpoeder en een stapeltje nieuwe luiers kunt neerleggen. Deze kun je gemakkelijk in een leuk mandje neerzetten. Niet alleen ziet dit er leuk uit, ook is het fijn als je bezig bent met je kindje je niet teveel hoeft te zoeken en zo gemakkelijk alles kunt pakken met één hand.

Baby commode en kast in één: de derde tip waar je aan moet denken

Naast de hoogte en functionaliteit is het ook erg belangrijk om te bekijken hoe het met de stevigheid van de baby commode en kast in één zit. Het is namelijk wel jullie kindje dat daarop komt te liggen, dus de veiligheid gaat voor alles. De baby kast en commode in één moet dus stevig zijn en bij voorkeur gemaakt zijn van een goed en stevig houtsoort. Bij Kinderkamerinstijl.nl ben je sowieso aan het juiste adres wanneer het gaat om een stevige baby commode en kast in één. We hebben hier een uitgebreide collectie, waaronder onze eigen collectie die helemaal met de hand gemaakt is. 

Baby commode en kast in één: de vierde tip waar je aan moet denken

Wanneer je een baby commode en kast in één aanschaft is het handig als de kast die eronder zit handige deurtjes heeft. En niet zomaar deurtjes, maar deurtjes die zacht sluiten. Op deze manier kun je nog even rustig rommelen in de kamer terwijl jouw baby lekker een dutje doet. Verder zijn deurtjes altijd erg handig, zo kun je er mooie, maar ook minder mooie dingen in kwijt. En wanneer je deze commode omtovert in alleen een kast kan jouw kind ook al zijn of haar speelgoed erin kwijt. Op dat moment hoeft het allemaal niet meer zo netjes te zijn, toch?

Baby commode en kast in één bij Kinderkamerinstijl.nl

Als nieuwe ouder kun je niet zonder een baby commode en kast in één. Wanneer je in de webshop van Kinderkamerinstijl.nl bent aangekomen zie je in één oogopslag een ruim aanbod van mooie houten commodes voor in de kinderkamer. Ze zijn niet alleen functioneel, ook zien ze er hartstikke mooi uit. De commodes zijn allen van het eigen label van Kinderkamerinstijl.nl, genaamd Camilla Collection. Wanneer je een baby commode en kast in één van dit merk aanschaft heb je niet alleen een eyecatcher voor op de babykamer, ook heb je een met de hand gemaakt exemplaar. Je kunt een baby commode en kast in één in verschillende kleuren kopen. Denk hierbij aan de kleur wit, voor de wat rustigere kinderkamer, of de kleuren mint of lichtroze voor als je wel een beetje van kleur houdt.

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief & ontvang 10% korting* op je volgende aankoop.
Daarbij blijf je op de hoogte van exclusieve aanbiedingen van de nieuwste, hipste spulletjes voor in de kinderkamer!
Wij gebruiken cookies om het winkelen bij Kinderkamer in Stijl gemakkelijk te maken. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies.