Inspiratie voor een kamer met daar een baby commode in

Gaan jullie binnenkort eindelijk aan het kamertje beginnen en komt daar ook een baby commode in te staan? Hartstikke leuk. Een baby commode is natuurlijk best wel aanwezig, dus is het handig om met deze baby commode rekening te houden wanneer je een kamer gaat inrichten. Kunnen jullie als (aankomende) ouders en ontwerpers van deze kamer voor jullie kindje wel wat inspiratie gebruiken? Wij van Kinderkamerinstijl.nl helpen jullie graag op weg.

Een baby commode, wat nog meer?

Wanneer je zwanger bent komen er zoveel dingen op je af. Je moet niet alleen naar je lichaam luisteren, ook moet je superveel dingen regelen voordat de kleine spruit komt. Je moet niet alleen een kinderkamer regelen met daarin een baby kast en commode, ook moet je nog voor een ledikant zorgen. Een baby ledikant en commode zijn zelfs de belangrijkste twee dingen die je nodig hebt voor een baby. Wist je dat al?

Top drie inspiratie voor een kamer met baby commode 

Wanneer je zwanger blijkt te zijn is het altijd spannend: je gaat namelijk weer een nieuwe kinderkamer met baby commode inrichten. Denk hierbij aan de volgende dingen.

1. Wanneer je een rustige kinderkamer wil maken is het leuk om een baby commode in de kleur wit te nemen. Probeer met mooie accessoires in natuurlijke kleuren zoals beige, bruin en misschien wel koper of goud de kinderkamer extra sfeer te geven.

2. Wil je wel graag wat kleur in een kamer? Dan kun je een baby commode in een leuke kleur zoals mint of zachtroze kiezen. Hiermee heb je automatisch een leuke eyecatcher in de kamer staan. De kleur mint past zowel goed in een kamer voor een jongetje als voor een meisje. Hartstikke fris en stoer tegelijkertijd.

3. Duurzaamheid is tegenwoordig een steeds belangrijker punt. Wil je een duurzame baby commode? Neem dan snel eens een kijkje in onze eigen collectie op Kinderkamerinstijl.nl. Onze commodes zijn handgemaakt van prachtig hout. Dit is echt een baby commode en kast in één voor het leven. Je bent in onze showroom altijd welkom om de kasten te komen bekijken.

Slaag voor een baby commode bij Kinderkamerinstijl.nl

Ben jij als (aankomende) ouder op zoek naar een baby commode? Dan ben je aan het juiste adres bij Kinderkamerinstijl.nl. Je vindt hier van alles op het gebied van kinderen: een brocante commode voor een baby, een mooie baby kast en ook voor een ledikant ben je bij ons aan het juiste adres. De commodes die wij in onze collectie hebben zijn van ons eigen label Camilla Jolie Collection en zijn allemaal met de hand gemaakt. Zo heb je nog automatisch speciaal exemplaar voor in de nieuwe kinderkamer.

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief & ontvang 10% korting* op je volgende aankoop.
Daarbij blijf je op de hoogte van exclusieve aanbiedingen van de nieuwste, hipste spulletjes voor in de kinderkamer!
Wij gebruiken cookies om het winkelen bij Kinderkamer in Stijl gemakkelijk te maken. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies.