Bel ons: 035-6233500

KKIS Garantie

Bij KKIS staat kwaliteit hoog in het vaandel. Wij verkopen alleen merken en artikelen die voldoen aan onze strenge kwaliteitseisen. Dat betekent dat wij ook een prima garantie op al onze artikelen kunnen bieden.

Op alle producten die je bij KKIS aanschaft, rust de wettelijke garantie van 2 jaar. Deze gaat in vanaf het moment dat het artikel aan je is geleverd. De garantie betekent dat je mag verwachten dat het product bij normaal gebruik tenminste 2 jaar in goede conditie meegaat en dat je bij bewezen gebreken recht hebt op reparatie of een vervangend product.

Heb je het product langer dan een half jaar in gebruik en gaat het onverhoopt kapot, dan dien je aan te tonen dat het defect al bestond toen je het product kocht. Mede daarom raden we je aan om het product direct bij levering te inspecteren op gebreken. Kun je niet aantonen dat het defect er al vanaf de levering was, dan is KKIS niet verplicht om een reparatie of vervangend product te vergoeden. Gaat het door jou aangeschafte en op de juiste wijze gebruikte artikel binnen een half jaar onverhoopt kapot, dan hoef je niets aan te tonen. KKIS zal dan, mits het defect niet aanwijsbaar door verkeerd gebruik of nalatigheid  is ontstaan, reparatie of een vervangend product vergoeden.

Op kinderbedden en kindermeubelen van het premium label Camilla Collection rust zelfs een garantie van maar liefst 5 jaar. Dit merk wordt duurzaam geproduceerd met zo'n mooie kwaliteit hout dat de producten tientallen jaren meegaan en de oorspronkelijke uitstraling bij normaal gebruik ook al die tijd behouden blijft.

Belangrijk: zie ook de productinformatie over houten bedden en meubelen op de pagina veelgestelde vragen. Hout is een natuurproduct dat reageert op bepaalde klimaatomstandigheden et cetera.

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief & ontvang 10% korting* op je volgende aankoop.
Daarbij blijf je op de hoogte van exclusieve aanbiedingen van de nieuwste, hipste spulletjes voor in de kinderkamer!
Wij gebruiken cookies om het winkelen bij Kinderkamer in Stijl gemakkelijk te maken. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies.