Bel ons: 035-6233500

Algemene Voorwaarden KKIS

Hier vind je de Algemene Voorwaarden van Kinderkamerinstijl.nl. Handig om even iets in op te zoeken. Heb je iets bij ons besteld? De Algemene Voorwaarden worden altijd bij je bestelling aangehecht, zodat je weet waar je aan toe bent. Heb je vragen over onze Algemene Voorwaarden? Neem dan contact op via info@kinderkamerinstijl.nl of bel 035-6233500.

Bedrijfsgegevens
Draaibrugweg 19
1332 AB Almere
Industrie terrein "De Vaart"
Tel +31 (0)35-6233500
info@kinderkamerinstijl.nl
www.kinderkamerinstijl.nl
Kvk Gooi- en Eemland  32121092
BTW  NL1746.05.444.B.01
Rabobank 1544.89.042


U kunt onze opslagruimte momenteel alleen bezoeken op afspraak (ook buiten kantooruren).

Artikel 1:Algemeen

1.1 Op alle leveringen en diensten van KKIS zijn de volgende algemene voorwaarden van toepassing. Het Nederlandse recht is van toepassing.
1.2 Alle aanbiedingen gedaan door KKIS zijn vrijblijvend tot het sluiten van de koopovereenkomst.
1.3 Door te bestellen geeft de klant te kennen akkoord te gaan met de Algemene Voorwaarden van KKIS.  

Artikel 2 Prijzen en betaling
De op de website vermelde prijzen zijn in Euro's, inclusief BTW en exclusief verzendkosten.

Betaling kan plaatsvinden:
- via I-Deal;
- onder rembours;
- contant bij afhalen.

KKIS zal het artikel leveren (m.u.v. onder rembours) nadat de betaling is ontvangen. (delivery versus payment)

Artikel 3 Verzenden

Zie voor verzenden onze beschrijving bij de link veelgestelde vragen, verzenden.

KKIS is niet aansprakelijk voor beschadigingen en/of verlies van de bestelling tijdens de verzending door TNTpost of koerierdienst. De aflevering van de bestelde goederen is op de begane grond tot aan de deur.

Bij bezorging van kindermeubels gelden de volgende algemene voorwaarden: De bezorging wordt na bestelling geactiveerd bij de transporteur. De afleverdag is afhankelijk van het aantal bestellingen en het postcode gebied. Levering is tot aan de deur. Bij zware meubels dient er iemand aanwezig te zijn op afleveradres om hulp te bieden aan de transporteur (ivm tillen van de kast/commode). Als de klant na akkoord niet aanwezig is of zonder hulp de kast niet kan afgeven, worden er helaas extra bezorgkosten in rekening gebracht.

Artikel 3b Montage

Artikelen moeten zelf worden gemonteerd. Tenzij anders is overeengekomen.

Artikel 4 Retourneren

U heeft het recht om uw bestelling ongebruikt en in originele verpakking binnen zeven dagen na levering te retourneren. U kunt dit doen door het artikel opnieuw aan te bieden bij TNT Post of  koerierdienst. De verzendkosten zijn voor rekening van de koper. Artikelen kunnen ook op afspraak worden teruggebracht worden naar de showroom van kinderkamer in stijl. Het aankoopbedrag maken wij na ontvangst van het pakket per bank binnen 30 dagen over.

Artikel 5 Garantie en klachten

5.1 Indien een product beschadigd is bij aflevering, heeft u het recht om de levering te weigeren. Als het product beschadigd of verkeerd afgeleverd is, dient u dit binnen 5 dagen na aflevering via de email aan info@kinderkamerinstijl.nl te melden, gemotiveerd en met relevant bewijs. Indien is aangetoond dat de producten niet aan de overeenkomst beantwoorden, heeft de consument het recht op herstel, vervanging, levering van het ontbrekende of restitutie van het koopbedrag.

5.2 KKIS behoudt zich het recht voor om geretourneerde artikelen te weigeren of om niet het volledige bedrag te crediteren als het vermoeden bestaat dat het artikel reeds gebruikt is, of door de klant beschadigt.

5.3 KKIS streeft na het leveren van duurzame kwaliteit. Op nieuwe producten geldt de leveranciers/fabrieksgarantie. Op authentieke producten kan geen specifieke garanties worden afgegeven. Mocht de klant na ontvangst van de bestelling van mening zijn dat het geleverde product niet voldoet aan zijn kwaliteitsverwachting, dan kan de klant dit per email (info@kinderkamerinstijl.nl) binnen 5 werkdagen aan KKIS laten weten, waarna de klacht in behandeling wordt genomen.

5.4 Houten artikelen reageren, net als hout zelf, op klimaatomstandigheden. In hoeverre is afhankelijk van de afwerking door de klant en de plaats waar het artikel komt te staan of hangen. Daar het voor KKIS niet mogelijk is te controleren of de klant het artikel naar behoren behandelt kan KKIS hier helaas geen garantie op geven. Los daarvan zal KKIS altijd eventuele klachten naar alle redelijkheid proberen op te lossen.

Artikel 6 Overmacht

KKIS is niet aansprakelijk voor het niet of vertraagd leveren van uw bestelling als dit het gevolg is van omstandigheden die buiten de macht van KKIS vallen, zoals extreme weersomstandigheden, vervoersvertragingen of -stagnaties, postvertragingen- of stagnatie of stakingen. Hieronder vallen ook vertraging van levering omdat KKIS het bestelde product zelf niet geleverd krijgt van haar eigen leveranciers.

Indien de betaling via vooruitbetaling is geschiedt en de levering kan definitief niet plaatsvinden, dan zal KKIS het vooruitbetaalde bedrag aan u retourneren.

Artikel 7 eigendomsrecht en copyright

9.1 Het eigendom van geleverde producten gaat pas over, indien u al het geen u op grond  van enige overeenkomst aan KKIS verschuldigd bent, heeft voldaan. Het risico ter zake van de producten gaat reeds op het moment van de aflevering op u over.

9.2 Voor de gratis verstrekte tips, ideeën en foto's geldt dat het eigendom blijft van KKIS en niet zonder schriftelijke toestemming mag worden gekopieerd of op welke wijze dan ook worden vermenigvuldig of verspreidt. Onze gehele website inclusief tekst, lay-out, foto's, getoonde meubelen en andere producten valt onder de wettelijke auteursrechtelijke bescherming en het intellectuele eigendomsrecht.

Artikel 8 Privacy

KKIS geeft geen persoonsgegevens van de klant aan derden door, uitsluitend aan derde (postbezorger) ten behoeve van het uitvoeren van de bestelling. De klantgegevens worden alleen gebruikt ten behoeve van het verwerken van de bestellingen en eigen gebruik en voldoen aan wettelijke verplichtingen.

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief & ontvang 10% korting* op je volgende aankoop.
Daarbij blijf je op de hoogte van exclusieve aanbiedingen van de nieuwste, hipste spulletjes voor in de kinderkamer!
Wij gebruiken cookies om het winkelen bij Kinderkamer in Stijl gemakkelijk te maken. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies.